Partners

Verloskundigen:

Wij werken onder andere veel samen met:

Baby- en kraamvrouwmassage:

Naast haar werk in de kraamzorg heeft Coby Redeker een massagepraktijk:  â€˜woordeloos 1’. Ze is gespecialiseerd in het geven van massages aan zwangere vrouwen, kersverse moeders in de kraamweek en baby's.

Borstvoeding:

Borstvoedingscentrum gevestigd in Amsterdam. Hier kun je terecht voor Lactatiekundig advies en een verscheidenheid aan borstvoedingsproducten. 

Myrte van Lonkhuijsen is werkzaam als lactatiekundige www.myrtevanlonkhuijsen.nl 

Zwangerschapsyoga

  • Vanaf 2016 zijn Marja Raats en Jean Arthur gestart met de Yoga Geboortepraktijk, waar onder andere zwangerschapsyoga wordt aangeboden. Beide dames zijn gediplomeerde, ervaren yogadocentes.
    Elke maandagavond van 18.45 tot 20.15 uur verzorgen zij zwangerschapsyoga in Buurthuis de Boei in Vinkeveen. Naast zwangerschapsyoga bieden ze ook yogalessen voor na de bevalling aan evenals speciale moeder- en kind yoga.
  • Yoga in Abcoude: Vrijdag van 09.00 tot 10.00 uur in Abcoude. ''Doe ook mee met zwangerschapsyoga en besteed aandacht aan je ademtechnieken, ondersteunende yogahoudingen, massage- en ontspanningsoefeningen. Tijdens een partnerles is je partner ook welkom!''

En nog wat handige links:

  • Ouder Kind Centrum Diemen :  Een advies en informatiecentrum voor (aanstaande) ouders met kinderen tot 23 jaar en professionals. 
  • Centrum voor Jeugd en gezin:  Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) is er voor alle ouders en opvoeders die vragen hebben over de opvoeding,
    het opgroeien of de gezondheid van hun kind.
  • Groeigids.nl: De digitale versie van de Groeigids.
  • Apotheek.nl: download hier de zelfzorggids "wat kan ik doen en wat mag ik slikken tijdens zwangerschap en borstvoeding"