Kraam & Co

In deze kraamperiode viel alles op zijn plek.
Ik was ontzettend blij dat het intakegesprek goed gecommuniceerd was met zowel de Gonnie, partusassistente als Ilva, de kraamverzorgende. Het contact met alle partijen van Kraam & Co heb ik als zeer positief ervaren. Ik voelde me serieus genomen over de zorgen die ik had en daar werd ook na de bevalling aandacht aan besteed.


We hebben al het contact met Kraam & Co als zeer prettig en professioneel ervaren. Van het moment van inschrijven tot en met het intakegesprek, het contact toen we in het ziekenhuis verbleven, de kraamweek zelf en het contact na afloop over het doorhuren van de kolf.


Bij een volgende zwangerschap zou ik mij weer bij Kraam & Co inschrijven.
Ik heb verlengde kraamzorg gehad na 5 dagen ziekenhuisopname, kraamzorg t/m dag 10. Door ziekbed was de kraamzorg extra welkom. Ik werd als kraamvrouw goed verzorgd, goed voorgelicht en volledig ontlast. Zeer prettige ervaring.


Erg prettig kraambureau, snel en persoonlijk in reactie/contact en goed georganiseerd met oog voor kwaliteit (1 kraamverzorgende gedurende kraamtijd en tussentijdse evaluatie). Houden zo!


Geen tips, wel een compliment: ik ben super tevreden, bedankt voor de goede zorgen!


For the office - Very helpful and understanding. We got full support in arranging for desired kraamverzorger in a case where the baby was pre mature.


Ik heb de zeer goede zorgen van de intaker zeer gewaardeerd tijdens de intake en in de maanden daarna. Dankzij haar ging het vanaf haar bezoek (intake) weer bergopwaarts met mij. Ik had iemand nodig die op dat moment ingreep en dat heeft zij gedaan. Nogmaals mijn grote dank!!!


 Fantastische kraamzorg, we waren ontzettend tevreden. Als we iets ter verbetering zouden moeten bedenken, dan is het onderstaande, maar dat is een klein item, en valt in het niet bij hoe positief we de kraamzorg hebben ervaren! De hoeveelheid informatie die moet worden gegeven (adhv een checklist) is soms wel wat overweldigend, maar ik snap wel dat jullie alle punten graag willen bespreken. Weet ook niet precies hoe je dat het beste kunt oplossen.


Wij willen Kraam & Co een groot compliment geven.
Tijdens het intake gesprek werd gevraagd naar onze verwachtingen. De intaker luisterde goed en aandachtig. Op het moment dat wij kraamzorg nodig hadden, kregen wij deze van Marja. Ook aan haar willen wij onze complimenten en dank overbrengen. Ze is erg prettig in de omgang (dit geldt voor alle gezinsleden en de mensen die op visite kwamen), is rustig en geeft heldere uitleg. Ook waren wij heel tevreden over de zorg voor het huishouden. Marja was de kraamverzorgster waar wij op hoopten. De kraamtijd hebben wij dan ook als een zeer prettig ervaren.

Ilva

Ik ben uitermate tevreden over de kraamzorg! Vond het jammer dat het zo snel voorbij was omdat we de eerste dagen nog in het ziekenhuis lagen. Ilva was warm, superlief, hielp ons goed bij alles, had antwoord op al onze vragen en liet ons ook de ruimte waar nodig. Ze voelde dat ontzettend goed aan! Bedankt kraam & co, voor de fijne kraamtijd!


wij hebben een top tijd met Ilva gehad, we zijn blij dat wij haar hadden. Iedereen kon het super met haar vinden, En we zijn super verzorgd, Jullie hebben een goede aan haar. 

 

Astrid

Dear Kraam & Co, Dina likes Astrid a lot, she enjoys being in her arms, Astrid calms her down every time, and Dina feels safe and protected.

Two of them are just great together! We are so happy to have Astrid with us! 

Esther

Geen verbetering te noemen. Ben ZEER tevreden over Kraam & Co en Esther. Ze heeft ervoor gezorgd dat mijn kraamperiode fijn en onvergetelijk was. Ook geweldig dat Anita meteen de eerste dag meekwam ivm de uitleg omtrent borstvoeding en kolven.


Esther is echt een topper!
Onze oudste dochter is normaal superverlegen maar er was meteen een klik tussen ze. Dat was voor mij al een opluchting en een fijn begin van de kraamweek.
En ook voor mij was ze heel lief en altijd een luisterend oor!


Very good job, from very nice and friendly ladies (Miriam and Esther) and with a lot of experience: we have been very happy!

Mieke

Mieke is een goede en gezellige kraamverzorgende!


Iedereen zou Mieke willen als kraamverzorgster. Het was een top week!


Wij hebben een hele fijne, ontspannen kraamweek gehad met Mieke. Wij voelde ons allen drie op ons gemak bij haar. Als wij nog een tweede kindje mogen krijgen over een paar jaar en Mieke werkt er nog zouden wij graag Mieke weer willen.


De hulp van Mieke tijdens de bevalling en in de kraamweek was heel fijn. Niet alleen omdat Mieke een bekende voor ons was maar ook wat ze deed en op fijne wijze! Bedankt kraam & Co.


Wij hebben de zorg van Mieke als zeer prettig ervaren.
Tijdens de intake werd ons gevraagd of er nog speciale wensen waren mbt de kraamverzorgster. Mijn antwoord hierop was dat het iemand moet zijn die het werk met haar hart doet. En dat doet Mieke! Dit soort mensen mag je wat mij betreft klonen. Je kunt er hier niet genoeg van hebben.
Mieke heeft ons een heerlijke kraamweek gegeven. Naast dat ze de huishoudelijke taken ontzettend snel en efficient uitvoert, was zij zeer betrokken. De afstand en nabijheid die Mieke in haar werk hanteert is zeer professioneel. We hebben veel van haar geleerd.
Mocht er ooit nog een tweede kindje komen dan melden wij ons graag weer bij jullie aan. Bedankt!

Ester

We hebben een heerlijke kraamtijd gehad met Ester, ons dochtertje Yenthe had wat opstart problemen en Ester reageerde overal super goed op en deelde haar zorgen met ons, was heel fijn om haar hier te hebben.


Ester is echt een topper! Dit was mijn 3e ervaring met Kraam & Co, maar Ester heeft echt alles overtroffen en dat ik bij een 3e kindje nog zoveel bij kon leren!

Suzan

Ik wil alleen nog zeggen dat Suzan super is en mooie kraamtijd heb gehad. Dank u wel daarvoor.


Suzan heeft ervoor gezorgd dat we een hele goede start hebben gemaakt met ons eerste kindje! De overgang naar er deze week alleen voorstaan was minimaal door de goede voorbereiding. De kraamweek was dankzij Suzan ontspannen en vooral heel veel genieten. Haar praktische tips en de emotionele zorg en betrokkenheid maakt haar heel bijzonder en wij denken dat ze nog heel veel gezinnen heel blij gaat maken. Wij hadden expliciet gevraagd om hulp bij de verzorging van de baby en niet voor huishoudelijke taken. Daarom is dat eigenlijk bijna niet van toepassing geweest, maar wat Suzan heeft gedaan was heel goed.

Mieke S.

Mieke S. met twee kindjes 2 in de lensIk heb erg kunnen genieten van mijn kraamtijd. Ik was een relaxte en ontspannen mama, wat een positief effect heeft gehad op zowel mijn kindjes, de borstvoeding, als mijn herstel. Door de goede en juist afgestemde zorg heb ik een goede en grote stap kunnen zetten richting herstel. Enorm bedankt, Mieke! Je bent een super kraamverzorgende.

Lees meer

Jaqueline

Wij hebben een enorm leuke week gehad met Jaqueline. Ze heeft ons veel advies gegeven met al haar ervaring als verpleegkundige. TOP!
De kraamweek als relaxed, vlot en gezellig ervaren. Nogmaals veel dank hiervoor. Hopelijk tot over een paar jaar.

Miriam

MiriamLuaMiriam was altijd opgewekt, ontzettend zorgzaam en handelde adequaat toen dit nodig was. Ze heeft ons veel zelfvertrouwen gegeven en zorgde voor structuur, die we erg nodig hadden.


Wij zijn zeer tevreden over jullie bureau! We waren ontzettend blij met de goede zorgen van Miriam. Mocht er in de toekomst een tweede kindje komen, dan is er geen twijfel om ons weer bij jullie bureau aan te melden.


Een pluim of veer voor Miriam! Wat een steun, behulpzaamheid, gezelligheid, leerzaamheid en positiviteit heeft zij ons gegeven. De grenzeloze moeite om mijn kleine aan de borst te krijgen, maar ook de uitleg dat ik niet faal als ik wil stoppen. De fruithapjes, de positieve houding, de grapjes, alles maakte haar tot een geweldige kraamverzorgende die wij graag weer zouden willen bij ons volgende kind!


Het was voor ons fijn om Miriam weer te zien. Voor mij is Miriam meer dan een kraamverzorgster. Zij doet haar werk met heel haar hart en de warmte hebben wij allen gevoeld.

Bianca

Wij waren superblij met Bianca en missen haar nog steeds !

Gonnie

Een fantastische kraamweek met een geweldige kraamhulp! En ook Gonnie niet te vergeten, die mijn thuisbevalling heeft begeleid, was fantastisch!
Jammer dat ik bij mijn eerste 2 bevallingen niet van jullie bestaan afwist (bij de 2de was ik helaas te laat met aanmelden). Ik zal jullie zeker aanbevelen bij zwangere vriendinnen.

Succes met Kraam & co!

Anita

Mijn opmerking of aanbeveling voor Anita is ga vooral zo door!! Ik en mijn hele gezin hebben een een fijne kraamperiode gehad. Mijn dochter van ruim 2, 5 jaar vraagt nog steeds naar juffrouw Anita. Zij vertegenwoordigd het kraambureau uitstekend. In de toekomst zal ik jullie bureau ook aanbevelen in mijn kennissen/vriendenkring.

Marja

Bedankt dat jullie Marja afgelopen dagen bij ons gezin hebben toegevoegd, we hadden ons geen betere kraamzorg kunnen voorstellen! Was vandaag stil in huis :-(


Wij hebben de kraamperiode als zeer mooie en bijzondere periode beschouwd en dit kwam mede door de goede zorgen van Marja. Wij hebben dit zeer gewaardeerd en hebben een top tijd gehad. Hierbij willen we haar nog heel erg bedanken voor de fijne tijd.


In het geval van een eventueel volgend kind wensen wij Marja wederom als kraamverzorgende. Wij hebben Marja als een zeer positieve invloed ervaren in onze kraamtijd.