Mieke S.

Mieke S. met twee kindjes 2 in de lensIk heb erg kunnen genieten van mijn kraamtijd. Ik was een relaxte en ontspannen mama, wat een positief effect heeft gehad op zowel mijn kindjes, de borstvoeding, als mijn herstel. Door de goede en juist afgestemde zorg heb ik een goede en grote stap kunnen zetten richting herstel. Enorm bedankt, Mieke! Je bent een super kraamverzorgende.


Wij hebben zowel het contact met Kraam en Co als de zorg van Mieke als prettig, duidelijk, vakkundig en vriendelijk ervaren. Vooral Mieke die alles in het Engels moest vertellen aan Joy (die uit een land met andere gewoonten komt) heeft er alles aan gedaan om de kraamtijd zo aangenaam en goed mogelijk te laten verlopen. Dank hiervoor!


For Mieke: Excellent & professional. We got all the support that we required from her. We would definitely recommend Mieke for this role to others. We were very impressed by her knowledge and her ability to support us in our challenges.


Wij waren erg blij met de goede zorgen en de aanwezigheid van Mieke. Wij (mijn vriend, kinderen en ik) kijken met zeer veel plezier terug op haar aanwezigheid bij ons.


Ik wil benadrukken dat wij enorm blij waren met Mieke als kraamverzorgende. Zij had in onze ogen niets beter kunnen doen! Hierdoor was de kraamtijd echt een roze wolk voor ons!