Miriam

MiriamLuaMiriam was altijd opgewekt, ontzettend zorgzaam en handelde adequaat toen dit nodig was. Ze heeft ons veel zelfvertrouwen gegeven en zorgde voor structuur, die we erg nodig hadden. (Foto)


Wij zijn zeer tevreden over jullie bureau! We waren ontzettend blij met de goede zorgen van Miriam. Mocht er in de toekomst een tweede kindje komen, dan is er geen twijfel om ons weer bij jullie bureau aan te melden.


Een pluim of veer voor Miriam! Wat een steun, behulpzaamheid, gezelligheid, leerzaamheid en positiviteit heeft zij ons gegeven. De grenzeloze moeite om mijn kleine aan de borst te krijgen, maar ook de uitleg dat ik niet faal als ik wil stoppen. De fruithapjes, de positieve houding, de grapjes, alles maakte haar tot een geweldige kraamverzorgende die wij graag weer zouden willen bij ons volgende kind!


Het was voor ons fijn om Miriam weer te zien. Voor mij is Miriam meer dan een kraamverzorgster. Zij doet haar werk met heel haar hart en de warmte hebben wij allen gevoeld.


 Ik ben, zoals jullie al doorhebben, heel erg blij geweest met Miriam. Ze heeft het fantastisch gedaan, kon echt niet beter!


Miriam heeft ons afgelopen week op de roze wolk gezet. Wij hebben heel veel aan haar gehad.haar kunde en ervaring en persoonlijkheid zijn heel bijzonder.danlzij Miriam gaat het heel goed met ons. Ze heeft goed voor ons gezorgd en mijn partner erg betrokken bij alles.Advies over BV was geweldig. Veel van haar geleerd. We missen haar vreselijk :-)


 Wederom zeer tevreden met jullie kraamzorg. Het is gelukt om Miriam weer te krijgen en dat was voor ons van zeer grote waarde. Door haar is de kraamweek weer een zeer fijne week geworden, vol deskundig advies, liefdevolle begeleiding en precies de goede combinatie tussen aanwezig zijn en zelfstandig werken als daar behoefte aan was. Onze pasgeboren zoon, dochter, mijn vriend en ik zijn weer zeer goed verzorgd en we gaan, zeker dankzij Miriam, vol vertrouwen de komende drukke tijd tegemoet. Veel dank, mocht er nog een kindje geboren worden, dan kom ik zeker bij jullie terug!