Jacqueline

Wij hebben een enorm leuke week gehad met Jaqueline. Ze heeft ons veel advies gegeven met al haar ervaring als verpleegkundige. TOP!
De kraamweek als relaxed, vlot en gezellig ervaren. Nogmaals veel dank hiervoor. Hopelijk tot over een paar jaar.


 Waren super blij met Jacqueline! Superweek gehad.


Wij hebben een zeer voorspoedige kraamweek gehad. Dit is mede dankzij de goede zorgen van Jacqueline en het delen van haar vakkundige kennis. De afspraken die van tevoren gemaakt zijn tijdens het huisbezoek zijn allemaal nageleefd en dit gaf ons een ontzettende rust.


Een extra pluim voor Jacqueline. Van haar kundigheid en ervaring heb ik weer veel geleerd en ze heeft mij echt zelfvertrouwen gegeven. Dank weer voor de enorm fijne dagen!


Ik heb een fijne kraamtijd gehad dankzij Jacqueline. Ze was niet enkel bezig met mijn zoontje, maar ook met mij en met mijn gezondheid. Ze gaf ons veel informatie, liet ons dingen zien bijvoorveeld hoe we het beste onze zoon in bad moesten doen of het geven van handige tips zolas bv om hem te laten wennen in zijn bedje of ervoor zorgen dat hij zijn fles opdrinkt. Aangezien dat hij geen groter drinker is en veel last van krampjes heeft. Het was ook fijn om te zien dat onze zoon het ook fijn vond om in Jacqueline der armen te liggen. Jacqueline deed uit derzelf het huishouden, wat ze van ons niet hoefde te doen maar wat ze toch deed. Mocht er ooit een tweede kindje komen dan zouden wij sowieso vragen of Jacqueline weer ons kraamverzorgster wil zijn. Dank jullie wel voor een fijne kraamtijd.  


Onze dochter, Owen en ik zijn super tevreden en blij dat we Jacqueline als kraamverzorgende mochten treffen. Ze brengt heel veel ervaring met zich mee en het klikte direct met haar. Jacqueline is makkelijk in omgang en legt alles duidelijk uit. Ze is tot haar uiterste gegaan om me te helpen de borstvoeding op gang te brengen waaronder allerlei thee drinken tot het aanraden en ophalen van de oxytocine spray bij de huisarts en met de lactatiedeskundige schakelen. Daar ben ik haar alleen dankbaar voor. Dank Jacqueline voor je tijd en hulp!!!