Kraam & Co

Wat een persoonlijk en behulpzaam kraambureau zijn jullie. Echt een dikke 10.


I am so happy that I choose Kraam & Co, everyone I have come into contact with from the team has been amazing. Denise made a first wonderful impression, then Gonnie was great help during birth,  and Renee rounded up our experience with Kraam & Co. I am very happy and still think about all the beautiful ladies from Kraam & Co whom I fully trusted with mine and my sons well-being. Renee was a very strong support to us and I was very happy to have spent time with her in those days. Thank you Denise, Gonnie and Renee for all of your support, kindness and passion. With lots of love.


Blijf zoveel mogelijk het type kraamverzorgster op het type gezin afspiegelen waar mogelijk. In ons geval heeft het zeer goed uitgepakt door een nuchter persoon bij ons te plaatsen.


Ga vooral zo door! De kolf die jullie zijn komen brengen, echt super service ook. Bedankt!


In deze kraamperiode viel alles op zijn plek.
Ik was ontzettend blij dat het intakegesprek goed gecommuniceerd was met zowel de Gonnie, partusassistente als Ilva, de kraamverzorgende. Het contact met alle partijen van Kraam & Co heb ik als zeer positief ervaren. Ik voelde me serieus genomen over de zorgen die ik had en daar werd ook na de bevalling aandacht aan besteed.


We hebben al het contact met Kraam & Co als zeer prettig en professioneel ervaren. Van het moment van inschrijven tot en met het intakegesprek, het contact toen we in het ziekenhuis verbleven, de kraamweek zelf en het contact na afloop over het doorhuren van de kolf.


Bij een volgende zwangerschap zou ik mij weer bij Kraam & Co inschrijven.
Ik heb verlengde kraamzorg gehad na 5 dagen ziekenhuisopname, kraamzorg t/m dag 10. Door ziekbed was de kraamzorg extra welkom. Ik werd als kraamvrouw goed verzorgd, goed voorgelicht en volledig ontlast. Zeer prettige ervaring.


Erg prettig kraambureau, snel en persoonlijk in reactie/contact en goed georganiseerd met oog voor kwaliteit (1 kraamverzorgende gedurende kraamtijd en tussentijdse evaluatie). Houden zo!


Geen tips, wel een compliment: ik ben super tevreden, bedankt voor de goede zorgen!


For the office - Very helpful and understanding. We got full support in arranging for desired kraamverzorger in a case where the baby was pre mature.


Ik heb de zeer goede zorgen van de intaker zeer gewaardeerd tijdens de intake en in de maanden daarna. Dankzij haar ging het vanaf haar bezoek (intake) weer bergopwaarts met mij. Ik had iemand nodig die op dat moment ingreep en dat heeft zij gedaan. Nogmaals mijn grote dank!!!


 Fantastische kraamzorg, we waren ontzettend tevreden. Als we iets ter verbetering zouden moeten bedenken, dan is het onderstaande, maar dat is een klein item, en valt in het niet bij hoe positief we de kraamzorg hebben ervaren! De hoeveelheid informatie die moet worden gegeven (adhv een checklist) is soms wel wat overweldigend, maar ik snap wel dat jullie alle punten graag willen bespreken. Weet ook niet precies hoe je dat het beste kunt oplossen.


Wij willen Kraam & Co een groot compliment geven.
Tijdens het intake gesprek werd gevraagd naar onze verwachtingen. De intaker luisterde goed en aandachtig. Op het moment dat wij kraamzorg nodig hadden, kregen wij deze van Marja. Ook aan haar willen wij onze complimenten en dank overbrengen. Ze is erg prettig in de omgang (dit geldt voor alle gezinsleden en de mensen die op visite kwamen), is rustig en geeft heldere uitleg. Ook waren wij heel tevreden over de zorg voor het huishouden. Marja was de kraamverzorgster waar wij op hoopten. De kraamtijd hebben wij dan ook als een zeer prettig ervaren.


Wat hebben wij een fantastische kraamverzorgsters gehad. Beiden zeer deskundig, (een goed voorbeeld is hoe Anita adequaat en in alle rust wist in te grijpen bij een moment dat onze zoon het even zwaar en benauwd had door slijm en de tips van Joke bij het ontstaan van tepelkloofjes en haar oplettendheid toen onze kleine wat langduriger wat vreemde schokkende bewegingen maakte tijdens zijn slaap) Ontzettend verzorgend en lief waren ze voor zowel onze zoon, voor mij en de rest van ons drukke gezin. Maar ook het aanpakken hier in huis, het schoonhouden, wassen en voorlichten. Dankzij deze twee lieve warme en ervaren dames hebben wij echt een onwijs relaxte start gehad waarbij wij alle tijd en ruimte hebben gehad om ons kleintje te leren kennen en rustig te wennen aan ons nieuwe gezinnetje! Enige tegenvaller was dat we weer afscheid van ze moesten nemen! We missen ze nog steeds.. Bedankt voor alles!!