Mieke

Wij hebben de zorg als heel prettig en erg behulpzaam ervaren. Er was een goede match tussen onze wensen in de kraamweek en de kraamverzorgende die wij troffen!


Mieke is een goede en gezellige kraamverzorgende!


Iedereen zou Mieke willen als kraamverzorgster. Het was een top week!


Wij hebben een hele fijne, ontspannen kraamweek gehad met Mieke. Wij voelde ons allen drie op ons gemak bij haar. Als wij nog een tweede kindje mogen krijgen over een paar jaar en Mieke werkt er nog zouden wij graag Mieke weer willen.


De hulp van Mieke tijdens de bevalling en in de kraamweek was heel fijn. Niet alleen omdat Mieke een bekende voor ons was maar ook wat ze deed en op fijne wijze! Bedankt kraam & Co.


Wij hebben de zorg van Mieke als zeer prettig ervaren.
Tijdens de intake werd ons gevraagd of er nog speciale wensen waren mbt de kraamverzorgster. Mijn antwoord hierop was dat het iemand moet zijn die het werk met haar hart doet. En dat doet Mieke! Dit soort mensen mag je wat mij betreft klonen. Je kunt er hier niet genoeg van hebben.
Mieke heeft ons een heerlijke kraamweek gegeven. Naast dat ze de huishoudelijke taken ontzettend snel en efficient uitvoert, was zij zeer betrokken. De afstand en nabijheid die Mieke in haar werk hanteert is zeer professioneel. We hebben veel van haar geleerd.
Mocht er ooit nog een tweede kindje komen dan melden wij ons graag weer bij jullie aan. Bedankt!


 Ik voelde me heel erg in goede handen. Ook de juiste aandacht voor mijn specifieke situatie. Dank voor de goede zorgen!


Mieke was precies wat ik nu nodig had; iemand die me relaxed en nuchter door de kraamweek heen kon loodsen en me vertrouwen kon geven voor de tijd erna. Zeer prettig in de omgang, altijd een luisterend oor en ook erg leuk contact met onze dochter van 2,5.


 Dankzij Mieke hebben wij een fantastische kraamweek gehad, nogmaals heel erg bedankt voor al je hulp!