Suzan

Suzan is een ongelooflijk prettige kraamverzorgster, bracht zoveel rust en vertrouwen in ons huis, hopen haar zeker nog een keer in ons huis te mogen verwelkomen bij een volgende!


Suzan heeft ervoor gezorgd dat we een hele goede start hebben gemaakt met ons eerste kindje! De overgang naar er deze week alleen voorstaan was minimaal door de goede voorbereiding. De kraamweek was dankzij Suzan ontspannen en vooral heel veel genieten. Haar praktische tips en de emotionele zorg en betrokkenheid maakt haar heel bijzonder en wij denken dat ze nog heel veel gezinnen heel blij gaat maken. Wij hadden expliciet gevraagd om hulp bij de verzorging van de baby en niet voor huishoudelijke taken. Daarom is dat eigenlijk bijna niet van toepassing geweest, maar wat Suzan heeft gedaan was heel goed.


 Hele fijne kraamzorg van Suzan gehad, kijk hier zeer prettig op terug!


Suzan was geweldig. Ik voelde me snel op mijn gemak en ze heeft mij en Isabelle heel goed verzorgd. Dat was ook wel nodig na de keizersnede. Ze is rustig en luistert goed. En het was heel fijn dat ze Engels sprak met mijn man. Nogmaals dank voor de goede zorgen!


Erg prettig dat jullie flexibel zijn en meedenkend. Aangezien wij een moeilijke start hadden bij de geboorte van onze zoon zijn we erg blij dat jullie erg meelevend zijn geweest. Zowel Suzan, als de mensen op kantoor. Daarvoor onze hartelijke dank.