Ester

Ester was heel erg behulpzaam en deskundig. Heel erg prettig om haar de eerste week erbij te hebben. Ze bleef zo lang als nodig en kwam met duidelijk strategie├źn toen de borstvoeding niet lukte. Ook liet ze me vrij om zelf keuzes te maken. Helemaal top!


We hebben een heerlijke kraamtijd gehad met Ester, ons dochtertje Yenthe had wat opstart problemen en Ester reageerde overal super goed op en deelde haar zorgen met ons, was heel fijn om haar hier te hebben.


Ester is echt een topper! Dit was mijn 3e ervaring met Kraam & Co, maar Ester heeft echt alles overtroffen en dat ik bij een 3e kindje nog zoveel bij kon leren!


Tijdens de kraamtijd opnieuw een fantastische week gehad. Je hebt oog voor de kraamvrouw maar tegelijkertijd hou je ook het huishouden bij zonder ergens in te kort te schieten. Ik heb me geen moment onzeker of onwetend gevoeld. Indien we toch besluiten voor een 3e kindje te gaan, vragen we jou opnieuw. Ga zo door!!! 


 Ester is een topper en een heel leuk persoon. Ook precies wat je hoopt van een kraamhulp: lief, betrokken en deskundig. Tussen alle tips en adviezen door krijgt ze het ook nog voor elkaar om je hele huishouden te runnen en je ontzettend te verwennen.