Ilona

Dankzij Ilona zijn we deze week goed doorgekomen! Zij is onze kraamweekheldin!


Ilona is een geweldige kraamverzorgende. Ze heeft mij heel goed geholpen en ondersteund! Ilona werkt vanuit eigen ervaring en opgedane kennis. Ze deelt veel en en legt alles goed en duidelijk uit. Daarnaast heeft ze een goed gevoel voor humor, is rustig en geduldig. Heb genoten van haar goede zorgen tijdens mijn kraamweek. Dank, dank, dank!!


 We waren zeer positief over Ilona en hopen bij een mogelijk tweede kindje weer gebruik te kunnen maken van haar ondersteuning. We hebben een heerlijke kraamweek achter de rug, dankzij haar!


 Ilona is een fantastische kraamverzorgende, we hadden een hele fijne klik met haar. Ze denkt -en handelt- in belang van moeder en kind (en begeleidt ook de kersverse papa). De manier waarop zij ons dingen geleerd heeft was erg prettig. Niet belerend, maar echt begeleidend. We kijken terug op een hele fijne kraamweek!


Ilona is echt een fantastische kraamverzorgende die haar werk met veel liefde en warmte doet. Zij kan zich heel goed inleven in het gezin en had in no time door waar onze behoeften lagen zowel op verzorgings gebied als op psychologisch gebied. Zij geeft goed haar advies volgens de richtlijnen en geeft daarbij ruimte om het op je eigen manier in te vullen. Ook onze andere zoon van 5 was gek op haar en vraagt nog steeds of ik haar ook mis. In die paar dagen ben ik me echt gaan hechten aan haar en vond het heel jammer dat ze alweer wegging. Ik wens elke nieuwe papa en mama haar toe!


 Ilona heeft het fantastisch gedaan, we hadden het niet beter kunnen wensen. Lief, behulpzaam en duidelijk! Was heel fijn om haar bij ons te hebben.