Mariella

Marielle en baby 2019

Erg prettige kraamhulp; vriendelijk, zorgzaam en deskundig. Mariella heeft me heel goed geholpen bij de borstvoeding. Ondanks dat het mijn derde kindje was heeft ze toch weer extra begeleiding en tips kunnen geven, om problemen waar ik de vorige keer mee te maken had te voorkomen. Dit deed ze zonder opdringerig te zijn of borstvoeding heilig te verklaren. Erg prettig en deskundig dus. Al met al dus een prettige kraamzorg!


Wij hebben onze kraamperiode als zeer positief ervaren en dat kwam mede door de prettige, professionele begeleiding van Mariella! We stonden aanvankelijk wat sceptisch tegenover kraamzorg, maar deze ervaring was alleen maar positief. We zijn heel blij met onze keuze voor Kraam & Co. Mariella, nogmaals bedankt voor je begeleiding tijdens en na de bevalling. We missen je wel hoor!! 
Groetjes, Casper, Caroline, Yara en Myrthe.


Mariella verdient een 10 met een griffel! Ze werkt keihard, met aandacht, geduld en expertise. Ze gaat non-stop door. Dankzij haar is mijn onrust en ongemak een heel stuk verlicht. Ze is alles wat een kraamvrouw met baby wensen kan. Bij mijn eerste zoon heb ik een hele slechte ervaring met de kraamzorg gehad, dus ik kan een goede vergelijking maken en Mariella maakte nu echt het verschil!


 Mariella is een kundig en intelligente kraamverzorgster, maar ook lief en verzorgend. Ze voelde goed aan hoe ik mij als kraamvrouw voelde en wist daar op een juiste manier mee om te gaan door eea soms even te laten rusten. Ze had heel snel door dat onze zoon een tekort tongriempje had en heeft adequaat gehandeld door zowel aan te geven bij de vk als dezelfde dag nog een lactatiekundige te bellen. Ook had ze in haar eigen tijd artikelen gezocht om oefeningen te doen met de tong van Maurits. Waardeer ik zeer! Kliefen is 1, maar nazorg is minstens zo belangrijk. Kloven waren er inmiddels al maar door vooruitziende blik was ik er snel vanaf.